Tandsmyckes-startkit för proffs: utöka din verksamhet

Tandsmycken förvandlar leenden runt om i världen, från tandläkarmottagningar i storstadsområden till kändisfotograferingar och inlägg på sociala medier. Men tandstenskliniker finns inte i alla städer, och vi har många kunder som fortfarande frågar: var kan jag få tandädelstenar gjorda nära mig?

Om du är professionell och redan arbetar enligt lokala, sanitets- och hälsomässiga regler, och du är intresserad av att föra denna modetrend till ditt samhälle, kan vårat tandsmyckes-kit hjälpa dig att bygga en ny bransch. Här är några av våra tips för att använda det som tandläkare, tandhygienist, tatuerare eller skönhetssalongsproffs:Varför är tandsmyckeskliniker viktiga?

Tandsmycken är extremt hållbara och med rätt bindningstekniker kan de bäras säkert i flera år. Det är därför vi säger åt våra kunder att besöka en tandsmyckesklinik för att få sina smycken professionellt applicerade, istället för att försöka – och misslyckas – att göra det, osäkert, på egen hand med ett egen gjort kit.

Som legitimerad tandläkare eller tandhygienist har du redan många av de verktyg du behöver för att framgångsrikt applicera smycken på ytan av dina kunders tänder. Men om du är en tatuerare eller proffs på en skönhetssalong, kan du gå med i vårt internationella Twinkles-team genom att skaffa baspaket och lära dig färdigheterna att sätta på tandsmycken.
Din stad, eller landet, kan också ha professionella riktlinjer och föreskrifter för hygien och renlighet, vilket ger dig en gedigen förståelse för utrustningen och tillbehören som behövs för att skydda dina kunders hälsa.

Twinkles tooth gem bonding how to videoClick here to watch our “How To” Video. >>Bygg din nya bransch med vårt startkit

Våra professionella baspaket kommer med alla tillbehör som du behöver för att slutföra bindningsprocessen, inklusive en LED-härdningslampa med en skyddande skärm, placeringsverktyg, instruktioner och självhäftande komposit, samt ett urval av smycken att använda på dina första kunder. Du kommer också att få ett reklampaket som du kan använda för att marknadsföra ditt företag och börja tjäna pengar. Och kom ihåg att använda dina sociala mediekanaler.


Vi erbjuder inga kurser eller utfärdar några intyg då inga hälsomyndigheter ännu har ställt några officiella krav på vad en sådan kurs ska innebära. Eftersom modet är ganska nytt finns det inga ackrediterade kurser, skolor eller några certifieringar för tandsmycken. Vi har däremot detaljerade instruktioner om hur man utför det. Träning och suport 

Med startpaketet får du en träningsvideo och detaljerade instruktioner. Genom att titta på vår video och följa instruktionerna kommer du att lära dig hur man fästerr smycken ganska enkelt. Vi har även en felsökningsguide där du kan hitta många svar på vanliga frågor. 


Övning ger färdighet

Och kom ihåg; öva, öva, öva och du kommer snart att få de färdigheter som krävs för att vara en fantastisk tandsmyckesproffs.

Vad kan du ta betalt?

Tja, vi brukar rekommendera mellan 450 och 600 beroende på din plats, det lokala intresset och efterfrågan. Att sätta på smyckena är säkert, lätt och tar bara 10-15 minuter.


Join our Twinkles worldwide reseller team

We also offer a special discount on jewelry for Twinkles resellers. When you place an order of $88 USD or more, we will automatically tag your account so you can qualify for our reseller pricing. The next time you log in, you will receive 10% off on orders for jewelry of $100 USD or less and 15% off on all larger jewelry purchases. You can start by creating your account here >>

After purchasing Twinkles tooth gems, we can also add you to our clinic locator map online. Please send us the information about your clinic here>>


The best tooth gems for your smile

Twinkles offers a wide range of high-quality tooth gems,
from expertly crafted Swarovski ® crystal rounds to 24K gold gems.
Shop now to find the best accessories for your smile!

Shop Twinkles tooth gem kit now>>

Related articles:
• How to wear diamond tooth gems: cost, trends, & fashion tips>>
• What is a tooth gem & how much does it cost?>>